Your SEO optimized title

Taxi Driver Amsterdam

Bestel een Taxi 020 2611345

Taxi van Amsterdam naar Schiphol - € 30,- vast tarief - Boek direct!
Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.   

Taxi van Amsterdam naar SCHIPHOL 

Taxi van Amsterdam naar Schiphol nodig? Voor een vast tarief van € 30,- brengen u vanuit elke plek van Amsterdam snel naar Schiphol. Wij halen u ruim op tijd op en zorgen dat al uw bagage meegaat naar Schiphol. Wij zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij helpen u om uw bagage in en uit te laden en indien nodig helpen wij u gerust uw koffers van uw bovenwoning naar beneden te dragen, zodat u zonder moeite van Amsterdam naar Schiphol reist. Bel snel Taxi Driver Amsterdam naar Schiphol.

Taxi naar de Luchthaven voor € 30,-

Voor een goedkoop vaste tarief van € 30,- brengen wij u met een comfortabele Taxi van Amsterdam naar de luchthaven Schiphol. Wij kunnen u ook ophalen vanuit Schiphol voor dezelfde prijzen. U weet van ten voren wat u gaat betalen en zo komt u nooit voor verassingen te staan. 

Met 5 tot 8 personen naar Schiphol  

Gaat u met de hele familie, een groep vrienden of collega´s reizen. Wij hebben voor u een Taxi van Amsterdam naar Schiphol voor max 8 personen. Wij brengen een toeslag van € 10,- in rekening. Dus vaste tarief is € 30,- en daarboven betaald u een toeslag van € 10,-. Is totaal maar € 40,-. 

Contact Taxi van Amsterdam naar Schiphol

Bel voor een Taxi  van Amsterdam naar Schiphol ons op 020 2611345, mail ons via info@taxidriveramsterdam.nl of reserveer via onderstaand formulier. U betaald vanuit elke plek van Amsterdam naar Schiphol max. € 30,-.