Your SEO optimized title

Taxi Driver Amsterdam

Bestel een Taxi 020 2611345

Taxi van Amsterdam naar Schiphol met standaard 15% korting. Goedkoop en snel.


Taxi naar Schiphol met 15% korting

Taxi van Amsterdam naar Schiphol nodig? Wij brengen u met de Taxi naar Schiphol met standaard korting van 15%. Wij kunnen u ook ophalen vanuit Schiphol voor dezelfde prijzen. De korting van 15% wordt verrekend op het bedrag dat de Taximeter heeft berekend. Bel ons en bestel goedkoop een Taxi rit naar Schiphol. 

Taxi naar de Luchthaven

Wij brengen u snel en voor een goedkoop taxi-tarief van Amsterdam naar Schiphol. Wij halen u ruim op tijd op en zorgen dat al uw bagage meegaat naar Schiphol. Wij zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij helpen u om uw bagage in en uit te laden en indien nodig helpen wij u gerust uw koffers van uw bovenwoning naar beneden te dragen, zodat u zonder moeite van Amsterdam naar Schiphol reist. Met 5 tot 8 personen naar Schiphol  

Gaat u met de hele familie, een groep vrienden of collega´s reizen. Wij hebben voor u een Taxi tot 8 personen naar Schiphol. Wij brengen een toeslag van €15,- in rekening. Ook hier geldt een korting van 15% op het bedrag dat de taximeter aangeeft. 


Contact Amsterdam Taxi Driver naar Schiphol

Bel voor een Taxi naar Schiphol ons op 06 14845095, mail ons via info@taxidriveramsterdam.nl of reserveer via onderstaand formulier.